Ing. Michal Kučera

  • TOP 09
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2022 19:21:00

Tento model nefunguje skutečně nikde

Tento model nefunguje skutečně nikde

Projev na 46. schůzi Poslanecké sněmovny 25. listopadu 2022 k vládnímu návrhu zrušení evidence tržeb

 Dobrý den, dámy a pánové.

Děkuji za slovo, paní předsedající. Já bych jenom krátce zareagoval na mého předřečníka a víceméně i na předřečníky ostatní, když tady se opakují ty země, kde to všude funguje a funguje úspěšně. Ono to nefunguje nikde. Jo, tento model nefunguje skutečně nikde, fungoval v Chorvatsku, kde skončil špatně, jako ten člověk, který to zaváděl.

A taky jenom krátce k těm, kteří podporují EET. Ano, rozumím tomu, že EET podporuje výrobce a prodejce registračních pokladen. To mi zní celkem logicky. Rozumím tomu, že EET podporují velké podniky, které si řeší svůj vlastní interní problém, že nejsou si schopni nastavit své procesy uvnitř toho podniku, ty velké restaurace. Pro ně možná EET má nějaký význam. Ale pro koho nemá žádný význam a pro koho to děláme, jsou ti malí a střední živnostníci, za kterými stojíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama