Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2022 14:03:00

Přesně toto jsem předpokládal

Přesně toto jsem předpokládal

Komentář na facebookovém profilu k vyřazení dvanácti adeptů na kandidáty do prezidentských voleb

 Když jsem podepisoval kandidaturu paní Vitáskové, panu Skálovi a panu profesorovi Turánkovi, tak jsem aktivistům říkal, musíte si nechat předložit OP, jinak ten podpis je bezcenný. Sám jsem při minulé volbě kladl aktivistům na srdce, bez předložení OP žádný podpis neberte.

Když mi pověděli, že jim lidé nechtějí OP ukazovat, tak jsem sběr podpisů od lidí zastavil a sehnal jsem si podpisy 26 poslanců napříč politickým spektrem. Letos to prostě nešlo, protože poslanci ANO nesměli dát podpis nikomu jinému, než hnutí rozhodne, a SPD samozřejmě nemohlo nikomu podpis dát, protože potřebovalo svých 20 podpisů pro Jaroslava Baštu.

A je vám jasné, že Topka, ODS, Piráti, STAN by mi to nedali. Jako katolík jsem to zkoušel u KDU-ČSL, ale i ti měli zákaz. Takže jsem zkoušel senátory, ale když mi to nová vlastenecká senátorka odmítla s tím, že to je příliš vážná věc, tak jsem se zatvrdil a odletěl do USA na padesátiny svého syna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama