JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2022 14:51:00

KDU-ČSL už by měla začít hledat jiného kandidáta

KDU-ČSL už by měla začít hledat jiného kandidáta

Komentář na facebookovém profilu k odloženému jmenování Petra Hladíka ministrem životního prostředí

 Dělám to poprvé v rubrice borec na konec, ale všechno je jednou poprvé. Původně jsem myslel, že komunistický leták "víš s kým spíš" dnes těžko něco trumfne. A ono jo. Vysvětlení premiéra, proč (zatím) nenavrhne jmenování lidovce Petra Hladíka ministrem, je fakt pecka.

Proč? Trestní řízení je neveřejné a žádný člen vlády, ani její předseda, z něj nemohou disponovat žádnými informacemi. Naopak premiér je pravidelným adresátem informací BIS. No a navrch má náš premiér ještě mediálního vládního koordinátora Klímu, a ten mj. doporučuje "komu dáme a komu nedáme", řeč je o vládní inzerci.

Kouzelná je věta pana premiéra Fialy na tiskovce po večeři s prezidentem Zemanem, že je potřeba ještě více času, protože se budou objevovat v médiích problémy (zjevně Petra Hladíka), které bude třeba vysvětlovat... v čase cca 5:50 a dále v záznamu tiskovky. Čili KDU-ČSL už by měla začít hledat jiného kandidáta a nejlépe ne v Brně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama