Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2012 15:52:00

Důvěru v euro navrátíme jenom tehdy, pokud dodržíme již uzavřené dohody

Důvěru v euro navrátíme jenom tehdy, pokud dodržíme již uzavřené dohody

Karolína Peake se včera, 28. června, setkala se zástupci liberálně demokratických stran v Evropě.

Jednání bylo hlavně ve znamení témat probíhající Evropské rady, tedy otázky hlubší integrace fiskální, bankovní i politické. Politické reprezentace Evropské unie i jednotlivých členských států hledají nástroje pro zlepšení ekonomické situace. 

"Osobně za zásadní považuji navrácení důvěry v projekt jednotné měny. To se může dařit pouze tehdy, pokud budeme nejen hledat a vysvětlovat stále nové nástroje, ale hlavně pokud dodržíme ty dohody, které již uzavřeny byly. Mezi ně patří dohody o fiskální disciplíně jednotlivých států a snižování veřejných dluhů. Setkání se zátupci liberálně demokratických stran má pro mne veliký význam" dodala Karolína Peake.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama