Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2022 20:33:00

To nejhorší nastane teprve po Novém roce

To nejhorší nastane teprve po Novém roce

Komentář na facebookovém profilu k prezidentské kampani

 Pro paní Nerudovou je Čaputová jen právnička, která zabránila skládce (zatímco ona, ekonomka, řídila univerzitu s rozpočtem 2 mld). Generál Pavel zase dle svých slov vstoupil do politiky, aby zabránil “orbánizaci” ČR. Tak přidejte taky někdo něco o Polsku, ať je toho diplomatického porcelánu rozšlapaného ještě víc. Pak se můžete iniciativně pustit do Macrona kvůli Ukrajině atd.

Naštěstí jsou Vánoce, takže PR týmy tematicky brzy přešaltují. Cukroví už máme jaksi za sebou, na řadu přijde kapr.

Koupit? Nekoupit? Zabít? Nezabít? Držet se “tradice”? Nebo to moderně ekologicky prohlásit za “masakr”? Jaké dilema! Generála tipuju na kapra ve vaně, posléze paličku a dovedné domácí vykuchání. Babiš pojede konzervativní dělbu práce, nechá vše na paní Monice. Rektorka si kapra nejspíš odnese naporcovaného v síťovce, ve frontě u kádě společensky konverzuje se sousedkami. Hilšer by ho mohl jít s dětmi pustit. Někdo jiný bude mít známého rybáře, který mu vše dodá přímo z Třeboně. Atd.

A co taková půlnoční? Jít? Nejít? Nebo je to fuk? Vůbec to neřešit? Co více zarezonuje u naší agnosticko-ateistické veřejnosti?

Pak přijde Silvestr. Kde ho strávit? Doma, na horách, v zahraničí? Raději sportovní typ (lyže, horská túra) nebo rodinný typ (zase jsme se po roce všichni sešli) nebo něco a la “zimu neradi, vyrazili jsme za teplem”?

Ale to nejhorší nastane teprve po Novém roce. Budou nám vstávat vlasy hrůzou na hlavě, co všechno z těch lidí začne padat, na všechna představitelná témata. Tak se na to utrpení přes Vánoce připravme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama