Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2022 19:37:00

Moc děkuji za oddanou službu u krajské policie

Moc děkuji za oddanou službu u krajské policie

Krajský policejní ředitel Ondřej Musil končí ve své funkci. Od Libereckého kraje obdržel za své služby medaili

Kromě standardních projednávaných bodů se na dnešním jednání krajského zastupitelstva také děkovalo. A to Ondřeji Musilovi, řediteli Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. Ten obdržel za svoji práci Záslužnou medaili integrovaného záchranného systému Libereckého kraje I. stupně.

„Moc panu plukovníkovi Ondřeji Musilovi děkuji za jeho oddanou službu u krajské policie. Jeho práce si vážím a přeji mu do dalších let zejména pevné zdraví,“ uvedl hejtman Martin Půta. 

Medailonek Ondřeje Musila:

Ondřej Musil sloužil u Policie České republiky bezmála 31 let. Na pozici ředitele krajského ředitelství nastoupil v únoru 2021. Za dobu jeho působení se podařilo policistům každoročně dosahovat velmi dobrých výsledků ve všech oblastech. Meziročně se snižovala trestná činnost a dařilo se ji také lépe objasňovat.

Při svém působení v pozici ředitele krajského ředitelství se též začalo dařit náboru nových policistů. I přes jejich nedostatek se v Libereckém kraji podařilo zajistit výkon služby bez snížení pocitu bezpečí občanů v celém kraji.

Plukovník Ondřej Musil se významně podílel na vývoji Map kriminality a úspěšném dokončení Oddělení služební hipologie, kterým se mohou pochlubit pouze tři krajská ředitelství v České republice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama