Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2022 7:35:00

Babiš a Bašta? Jako Barabáš a Ježíš

Babiš a Bašta? Jako Barabáš a Ježíš

Komentář na facebookovém profilu k nadcházející volbě prezidenta.

 Způsob, jakým mnozí Češi, hlásící se k vlasteneckým myšlenkám, propagují volbu Babiše již v prvním kole, namísto, aby podpořili vlasteneckého kandidáta Jaroslav Bašta - SPD, ze všeho nejvíc připomíná volbu jeruzalémského davu mezi Barabášem, notorickým lupičem a vrahem a Ježíšem Kristem.

Místo aby podpořili dobro, budou se přesvědčovat, že "domácí" zlo Barabáš/Babiš, je zachrání před zlem zahraničních Římanů/Nerudové nebo Pavla.

Na tuto otázku konečně odpovídá i Písmo v Evangeliu podle Jana 8:44 „Váš otec je ďábel a vy chcete plnit touhy svého otce. Od počátku to byl vrah a nestál v pravdě, protože v něm pravda není. Když mluví lež, mluví, jak je mu vlastní, neboť je lhář a otec lži.“ Libera nos a malo!

Moc hezké přirovnání, Petr Aviatik-Markvart. Díky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama