Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2022 21:06:00

Semafor nemůže nikdy nahradit vaši osobní přítomnost na přechodech pro chodce

Semafor nemůže nikdy nahradit vaši osobní přítomnost na přechodech pro chodce

Starosta Jiří Čunek poděkoval strážcům přechodů

Karel, Václav, Eduard, dva Zdeňkové, Luděk, Vladimír, Zdeňka, Jiří a Jaroslav se každý den v dešti, mrazu či při jiných nepřízních počasí – zkrátka vždy - starají o bezpečí vsetínských školáků při cestě do školy. Desítka obětavých seniorů pravidelně každé ráno dohlíží na bezpečnou cestu vsetínských školáků. Za jejich obětavý přístup jim na vsetínské radnici poděkovali v pátek 16. prosince starosta Jiří Čunek a místostarostové Petr Kudlík a Jiří Růžička. Setkání bylo podpořeno z projektu Vsetínský senior, ve kterém město Vsetín obsadilo 1. místo.

Vítězství města Vsetína v soutěži Obec přátelská rodině a seniorům 2022, kterou vyhlašuje Ministerstvo práce a sociálních věcí, umožnilo pořídit pro strážce přechodů balíčky. Jako poděkování za jejich obětavý přístup pořídilo město Vsetín strážcům přechodů vitamíny, pláštěnku nebo termosku. „Jsem rád, že se tradice setkávání se strážci přechodů zachovala z dob, kdy jsme před lety s touto aktivitou začínali. Vaše obětavost a přístup jsou neocenitelné, protože semafor nemůže nikdy v zajištění bezpečnosti nahradit vaši osobní přítomnost na přechodech pro chodce,“ poděkoval desítce strážců vsetínských přechodů starosta Jiří Čunek.

Město Vsetín získalo finance na realizaci z projektu VSETÍNSKÝ SENIOR v rámci soutěže Obec přátelská rodině a seniorům 2022 vyhlašovanou Ministerstvem práce a sociálních věcí, kde v kategorii největších měst obsadilo 1. místo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama