prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2023 13:57:00

Pane ministře, říkal jste, že nejste jako ANO. To opravdu nejste

Pane ministře, říkal jste, že nejste jako ANO. To opravdu nejste

Projev na 50. schůzi Poslanecké sněmovny 11. ledna 2023 k zákonlm o České televizi a Českém rozhlasu

 Děkuji za slovo, pane místopředsedo.

Já mám jenom jednu poznámku k panu ministrovi, kterého si velmi vážím. Chci říct, že oddělení kultury nebo ten úsek, byť se mu říká lehká múza, je velmi obtížné. Je to tvrdá práce. Já bych chtěla, abychom si vážili člověka, který řídí kulturu. Rok je krátká doba. Jen tam ponechte delší dobu na rozhodování. Ale co se domnívám, že není hodno ministra kultury, je hovořit tady o panu předsedovi hnutí ANO, když tu není. To za prvé.

Za druhé. Říkal jste, že nejste jako ANO. To opravdu nejste. Napište si to červeně, nechte to paspartovat a zarámovat. Protože nevím, který jiný subjekt by tady měl tak prověřeného předsedu, jako máme my. Viděli jsme všichni, že se opravdu nic nestalo. Pane ministře, chci si vás velmi vážit, prosím pěkně, je to zbytečné.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama