Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2023 10:21:00

Naši politici by museli myslet i dál, než k dalším volbám

Naši politici by museli myslet i dál, než k dalším volbám

Komentář na facebookovém profilu k šíření koronaviru v Číně

 Sledujete, co se děje v Číně? Mají tam tolik případů covidu, že krematoria jedou naplno a řady, které se před nima tvoří, jsou vidět i z vesmíru. V USA navíc zachytili další mutaci s názvem Kraken.

Odborníci zatím říkají, že se nemáme čeho bát, ale to jsme už jednou slyšeli. Co by mě a určitě i vás mnohem víc uklidnilo, je plán. Kdyby se naši politici KONEČNĚ jednou poučili z toho, co se dělo a připravili se na to, co se může stát.

Audit krizového řízení z doby koronaviru dělala Británie i Izrael. To samé jsme navrhovali i my v programu už před víc jak rokem! A výsledek? Nic! Nic neudělali.

Jak můžeme mít jistotu, že jsme připraveni na případnou další vlnu, když jsme pořád nevyřešili, kde jsme posledně selhali? Ale to by naši politici museli myslet i dál, než k dalším volbám.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama