Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2023 20:33:00

Anonymní podání jednoznačně odmítám

Anonymní podání jednoznačně odmítám

Projev na 50. schůzi Poslanecké sněmovny 12. ledna 2023 k vládnímu návrhu zákona o ochraně oznamovatelů

 Jenom velmi krátce, kolegyně, kolegové, vážený pane ministře,

já bych moc prosil, abychom tady na půdě sněmovny, a teď to říkám ke všem z nás, abychom tak jako, a vždycky to opakuji, řešme tady věci, které patří sem na půdu sněmovny, neřešme věci, které patří na Mariánské náměstí, nebo kamkoli jinam. To je jedna věc.

Potom velká prosba. Věřím, že s panem ministrem se shodneme. Žádný zákon, zase to platí pro nás pro všechny, žádný návrh zákona nemůžeme psát na základě nějaké jedné kauzy. To je přesně to, co se nemá dít a co je k neprospěchu legislativy jako takové.

A třetí poznámka. Prosím, nepracujme s tezí, že každý z nás je prachsprostý podezřelý, ať už udělal cokoli. To potom končí těmi bezbřehými anonymními podáními, která já tedy jednoznačně odmítám.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama