Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2023 12:09:00

Potřebujeme nadějné jaro

Potřebujeme nadějné jaro

Komentář na facebookovém profilu k prezidentské kampani

 Děkuji vám za vaše zprávy, a těší mne, že čekáte na můj názor na prezidentskou volbu... Jsem ponořena do dohánění času - studuji zákony pro jednání senátu, čekají mne také v únoru a březnu nějaké soudy, například odvolací řízení proti nařízení očkování osmileté holčičky proti vůli matky (!!!)..., bráním dvě města proti odvodu dotací kvůli malichernostem, tedy se nenudím, a ještě musím kvůli zdraví trochu opatrně.

Nicméně vše sleduji, a udělala jsem dokonce kroky, které by mne dříve nenapadly - ale to, co se děje, mne k nim přimělo... Možná...co možná, určitě, budete hodně překvapeni. Vězte - když jde člověk pod povrch, je ve veřejném prostoru zkušený, není malicherný, tato vláda není jeho vláda, protože dělá to, co dělá, tedy jde-li člověku opravdu o naši zemi, a ne o zájmy jiných v naší zemi, nejsou ty závěry až tak složité. Složité může být to rozhodnutí.

Pokud mne tedy mnozí píšete, že čekáte na můj postoj, ujišťuji vás, že ho zveřejním v nejbližších dnech. Doposud jsem to neudělala jen proto, že svůj závěr chci zcela jasně odůvodnit, a jde o tak zásadní věc, že jsem si stanovila hodně vysokou laťku. Tedy děkuji moc za důvěru, a věřím, že se s mým postojem ztotožníte. A když ne, i to budu plně respektovat.

Budovaná nenávist mezi námi není můj program, protože škodí jedině nám, a těm nahoře se velmi hodí... A my potřebujeme nadějné jaro.

Pohodový nastupující víkend, nenechte si ho kazit hysteriky, nenávistí, mediální, už trochu trapnou masáží, rozdělováním lidí, a v příštím týdnu... zhluboka dýchat, a přemýšlet.

Ráda k tomu trochu přispěji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama