Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2023 11:41:00

Dostáváme se do velmi nebezpečné situace

Dostáváme se do velmi nebezpečné situace

Reakce na facebookovém profilu na vládní návrh změny Ústavy

 Možná si ani neuvědomujeme, že se dostáváme do velmi nebezpečné bezpečnostní situace. Vláda připravila změnu ústavy, která umožní vládě rozhodovat o vyslání našich vojáků mimo území ČR, nebo umístit u nás cizí vojska, a to na 60 dní bez souhlasu Parlamentu, tisk 252.

Pokud by zákon prošel, stačí koalici prostá většina ve sněmovně na dodatečné schválení. Současně se špičky NATO a EU radí o masivní vojenské podpoře Ukrajiny, aby došlo ke zvratu. Možná že proto vláda tolik investuje do volby prezidenta.

Doporučuji všem, aby psali především poslancům ANO, aby pro změnu ústavy nedali ani hlas. Zatím koalice nemá ve sněmovně potřebných 120 hlasů, ale trochu se bojím, že mezi poslanci ANO může být několik, kteří nakonec svůj hlas dají. Nechci jmenovat, ale ti, kteří se o politiku zajímají, vědí. Je to hodně zásadní věc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama