Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2023 12:34:00

Babiš podkopává samou podstatu demokratického zřízení naší země

Babiš podkopává samou podstatu demokratického zřízení naší země

Komentář na facebookovém profilu k Andreji Babišovi.

Myslím, že je na čase, aby se lidé po celém Libereckém kraji dozvěděli, jak dopadly všechny sliby, které Andrej Babiš učinil během své návštěvy našeho regionu v roce 2018. Ať už se jedná o podporu stavby liberecké nemocnice miliardou korun, prosazení rychlého železničního spojení mezi Libercem a Prahou, zajištění peněz na obnovu Ralska, obnova areálu skokanských můstků v Harrachově nebo urychlení výstavby silnice na Frýdlant.

Navíc svým agresivním chováním a cílenými dezinformacemi záměrně podkopává samou podstatu demokratického zřízení naší země. Svým jednáním tak dále rozděluje už tak nejednotnou společnost a v případě jeho zvolení by se tento negativní trend ještě dále prohluboval. Nemluvě o celé řadě zavádějících a jednoznačně nepravdivých informací, které Andrej Babiš uvádí ve své předvolební kampani.

Hnutí Starostové pro Liberecký kraj je v rámci prezidentských voleb 2023 zaregistrováno pod označením 1-2022-PRE-008 u Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran jako třetí osoba.

TRANSLATE with x English
ArabicHebrewPolish
BulgarianHindiPortuguese
CatalanHmong DawRomanian
Chinese SimplifiedHungarianRussian
Chinese TraditionalIndonesianSlovak
CzechItalianSlovenian
DanishJapaneseSpanish
DutchKlingonSwedish
EnglishKoreanThai
EstonianLatvianTurkish
FinnishLithuanianUkrainian
FrenchMalayUrdu
GermanMalteseVietnamese
GreekNorwegianWelsh
Haitian CreolePersian
TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back "; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init('LanguageMenu', LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window["LanguageMenu"] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama