Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.01.2023 18:09:00

Rolí prezidenta má být zemi reprezentovat a spojovat

Rolí prezidenta má být zemi reprezentovat a spojovat

Komentář na facebookovém profilu k volbám prezidenta.

Je třeba zdůraznit, že vidím jasnou snahu Andreje Babiše vtáhnout vládu a mne jako premiéra do prezidentské kampaně. Vláda ani Petr Fiala ale na prezidenta nekandidují. Toto je prezidentská volba a pan Babiš má jiného soupeře.

Zároveň musím jako zodpovědný politik znovu s veškerou naléhavostí vyzvat k tomu, aby prezidentský volební souboj byl veden s ohledem na zájmy a závazky naší země. A s ohledem na to, že Česká republika musí být – i ve vlastním zájmu – vnímána jako seriózní spojenec a partner.

Rolí prezidenta má být zemi reprezentovat a spojovat, nikoliv ničit její pověst a znejisťovat naše partnery. Škoda, že jeden z kandidátů toto neví a nechová se tak. Věřím, že voliči to vidí a budou se rozhodovat tak, aby Česká republika měla důstojnou a odpovědnou hlavu státu.

TRANSLATE with x English
ArabicHebrewPolish
BulgarianHindiPortuguese
CatalanHmong DawRomanian
Chinese SimplifiedHungarianRussian
Chinese TraditionalIndonesianSlovak
CzechItalianSlovenian
DanishJapaneseSpanish
DutchKlingonSwedish
EnglishKoreanThai
EstonianLatvianTurkish
FinnishLithuanianUkrainian
FrenchMalayUrdu
GermanMalteseVietnamese
GreekNorwegianWelsh
Haitian CreolePersian
TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back "; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init('LanguageMenu', LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window["LanguageMenu"] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama