Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2023 10:46:00

Jak dlouho si počkáme na P+R na Opatově?

Jak dlouho si počkáme na P+R na Opatově?

No a je to tady. Upozorňovali jsme na to, že je to špatně připravené, že je to jen narychlo ušitý předvolební tahák. A dnes dosluhující pražští radní zrušili výběr firem na stavbu P+R parkovacího domu na Opatově.

Už v létě, kdy Zdeněk Hřib (Piráti) a Adam Scheinherr (Praha Sobě) před volbami narychlo oznamovali, že začínají stavět P+R Opatov, jsem jejich postup zpochybňoval. Zakázka nebyla dobře vypsaná, na moje otázky k výběrovému řízení mi na zastupitelstvu opakovaně ani jeden z nich neodpověděl a nyní došlo na moje slova. Tolik důležité parkoviště P+R je kvůli honbě PR bodů v kampani zase zbytečně o mnoho zdrženo.

Doufám, že teď když se výběrové řízení bude vypisovat znovu, zohlední Hřib a Scheinherr připomínky městské části Praha 11 i moje, aby v rámci stavby byly kompenzovány dopady na přilehlý dům seniorů Šalounova. Aby se pravidelně našim seniorům myla okna, aby se dbalo na bezprašnost stavby a čistotu přilehlých komunikací, a aby je v nejtěžší a nejhlučnější fázi stavby odvezl magistrát na výlet nebo do lázní. A také, aby bylo stavebně technicky zajištěno parkování pro místní rezidenty, kterým dnes chybí parkovací místa, zvláště přes noc.

Na všechno z toho se magistrát v honbě za co nejrychlejším zahájením stavby vykašlal navzdory slibům a prohlášením.

Já i moji kolegové z hnutí ANO jsme stále na straně občanů. A to před volbami i po nich. Proto na doplnění těchto podmínek stavby budeme trvat. Uvidíme, zda je na podruhé Hřib se Scheinherrem konečně zohlední.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama