Ing. Josef Kott

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2023 14:51:00

Snažili jsme se jasně definovat jednotlivé pozice v rámci komory

Snažili jsme se jasně definovat jednotlivé pozice v rámci komory

Projev na 50. schůzi Poslanecké sněmovny 25. ledna 2023 k zeměměřičskému zákonu

 Pane ministře, kolegyně kolegové.

Novelu tohoto zákona se bohužel nepodařilo projednat v minulém volebním období, takže jsem rád za to, že pan ministr tuto novelu zvedl. Pracovali jsme na ní, myslím si, že jsme na ní v rámci zemědělského výboru odpracovali poměrně významný kus práce. Tím, že je tam pozměňovací návrh zemědělského výboru, který je velice obsáhlý, tak je proto, že jsme se tam snažili jasně vydefinovat jednotlivé pozice v rámci komory. Jsem rád za to, že tam je jednotný postoj k tomu a že tam není možno nějakým způsobem si ty věci vysvětlovat různě.

Za poslanecký klub hnutí ANO chci deklarovat, že novelu zákona tak, jak je podána, včetně pozměňovacích návrhů zemědělského výboru i pozměňovacího návrhu kolegy pana poslance Vomáčky, tak že tento zákon podpoříme.

Děkuji za pozornost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama