Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2012 11:23:19

Vláda má opět smůlu

Vláda má opět smůlu

Vyjádření poslankyně PČR a místopředsedkyně ÚV KSČM Miloslavy Vostré ke kolapsu nového centrálního registru vozidel.

Nový centrální registr vozidel, nový software pro výplatu sociálních dávek. Vládní projekty za desítky milionů korun, které oba skončily kolapsem. Ministr dopravy Pavel Dobeš se vůbec nepoučil z katastrofálního počínání svého kolegy Jaromíra Drábka, který zkomplikoval život řadě lidí nefunkčním zbrusu novým systémem výplaty sociálních dávek.

Sotva trochu opadla oprávněná naštvanost kvůli Drábkovým krokům, vypukla ostuda s registrem vozidel. Ostuda, která řadě občanů komplikuje výrazně život. V době prázdnin, kdy lidé odjíždějí na dovolené, jde o velký problém. Ministr dopravy Dobeš, který se vyznačuje neviditelností a nemluvností, by konečně měl vyjít na světlo a promluvit.

Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM a poslankyně PČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama