Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.01.2023 12:40:00

Svobodu tady omezovala jen vláda Andreje Babiše

Svobodu tady omezovala jen vláda Andreje Babiše

Komentář na facebookovém profilu k volbě prezidenta.

Tenhle příspěvek píšu pro své odpůrce. Vím, že je vás tu dost, že mé příspěvky čtete a že je i komentujete. Vím, že se mnou nesouhlasíte a také vím, že velká spousta z vás má potřebu mi to pěkně od plic sdělit. Respektuji, že máte jiný názor. Sice se mi nelíbí styl, jakým svůj názor často prezentujete, ale to je vaše vizitika.

Můj favorit je Generál Pavel a nebudu vás přemlouvat, abyste jej volili. Respektuji, že to váš favorit není a svůj hlas mu dát nechcete. Chci vám jen připomenout několik věcí, kterými Andrej Babiš ukázal, jak to s námi se všemi myslí.

Vím, že většina z vás chce svobodu, obává se totality a má strach. Proto vás prosím, abyste si vzpomněli, co se v této zemi dělo v roce 2020. Jaká „svoboda“ tady za tehdejšího premiéra Babiše vládla.

Vzpomeňte si, kdo vám nařizoval nosit roušky a utrácel za ně miliardy, kdo vyhnal děti skoro na celý rok ze škol, kdo zavřel okresy a nechal vás hlídat ozbrojenými složkami, abyste nenavštěvovali své blízké a příbuzné. Zavzpomínejte, kdo zavřel restaurace, hospody a spoustu živnostníků nechal padnout na hubu. Byl to Andrej Babiš.

Myslete na to, až vám bude zase lhát, že bez něj hrozí totalita. Svobodu tady totiž omezovala jen vláda Andreje Babiše.

Jsou-li vám tedy vaše svobody opravdu tak svaté a nechcete totalitu a omezování, zůstaňte v pátek a v sobotu doma. Nedávejte hlas člověku, který vám už jednou dokonale ukázal, s jakým gustem a jakou lehkostí vás o vaše svobody připraví.

Na vás ostatní, kteří společně se mnou volíte Petra Pavla, mám jen jednu prosbu. Příspěvek prosím sdílejte, ať se dostane k co nejvíce adresátům mé zprávy. Děkuju!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama