Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2023 19:21:00

Vozíme tam peníze, měníme legislativu. Tak co si ti lidi mají myslet?

Vozíme tam peníze, měníme legislativu. Tak co si ti lidi mají myslet?

Projev na 52. schůzi Poslanecké sněmovny 9. února 2023 k zákonu o obraně

 Děkuji. Já musím reagovat na toto vystoupení kolegy.

Já se nedivím, že ti lidé jsou vyděšení. Když přijdete s novelou, která umožňuje jakousi selektivní mobilizaci, když přijdete s novelou, která umožňuje zkrátit povolávací rozkaz z třiceti dnů na tři dny, když přijdete s novelou, že děláte nějakého poradce na Úřadu vlády... a potom si v titulcích na ČT24 přečtete, že VOP, VOP v České republice bude opravovat ukrajinskou techniku, vojenskou techniku, tak jak jsme daleko od té války?

Jak byste to definoval vy, jak jsme daleko od té války? Jak jsme daleko od té války? Vozíme tam peníze, měníme obrannou legislativu k tomu, abychom tam mohli být za tři dny. Tak co si ti lidi mají myslet? A ještě to chcete schválit v paragrafu 90.

Tak pojďme o tom diskutovat. Pojďme o tom diskutovat a můžeme to probrat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama