Bc. Jaroslav Slezák

  • SPD
  • Karviná
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2023 1:18:30

Kukačky. Česká televize není jen špatná.

Kukačky. Česká televize není jen špatná.

Mé vyjadření k seriálu na ČT. Když vynechám zpravodajství, pořád jsou i dobré důvody, proč platit koncesionářský poplatek. A není to jen sport, který už tam taky vlastně moc není.

 Zrovna jsem dokoukal 1. řadu seriálu Kukačky. Velice citlivé téma, které si asi nedokážeme představit v našem reálném životě. Přesto se to může stát. Pracuju v odvětví, kde se setkávám se spousty situacemi, které nikdo z nás nechce zažít. Hlavně s našimi dětmi. Seriály tohoto typu a této kvality na ČT, (výborné herecké výkony i scénář) jsou jediným důvodem, proč jsem ochoten platit koncesionářský poplatek. Za zpravodajství, které už dlouho na ČT nesleduju, to rozhodně není. Zaujala mě poslední věta seriálu: "TO TVOJE NEKONEČNO LÁSKY, KDE TO MÁ ČLOVĚK BRÁT?" Ač to bude vypadat jako oslí můstek (který často vy(zne)užívají představitelé pětikoalice), napadla mě podobná věta pro vládu. TO VAŠE NEKONEČNO "DEMOKRACIE", KDE TO MÁ ČLOVĚK BRÁT? Seriál rozhodně doporučuju!
https://www.ceskatelevize.cz/porady/13115067998-kukacky/219512120190001/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama