Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2023 22:59:00

Weby obcí a měst se utkají v soutěži Zlatý erb

Weby obcí a měst se utkají v soutěži Zlatý erb

Nejlepší webové stránky měst či obcí a elektronické služby, které nabízí, mezi sebou i letos porovná soutěž Zlatý erb.

Obce mimo ORP se můžou přihlásit do 28. února 2023, krajské kolo porotci vyhodnotí mezi 1. až 9. březnem. Pořádá ho Jihomoravský kraj.

Vyhlášení výsledků se odehraje v první polovině dubna. Lidé už teď můžou hlasovat pro své favority v kategorii cena veřejnosti ZDE, a to do 15. března.

Cílem soutěže je podpořit modernizaci veřejné správy a samosprávy a tím i rozvoj kvality života ve městech a obcích. „Je důležité, aby úřady dokázaly s lidmi komunikovat srozumitelně a nabízely jednoduchou cestu k informacím, které potřebují zjistit. Jsem rád, že spousta měst a obcí se o to snaží, a díky soutěži by mohly být inspirací i pro ostatní,“ řekl hejtman Jan Grolich.

Při hodnocení se bude klást důraz na informační hodnotu webu, u obcí s rozšířenou působností bude mít velkou váhu i splnění zákonných povinností. Soutěž je dvoustupňová, do celostátního kola postupují všichni vítězové krajských kol. Hodnocení celostátního kola se uskuteční od 13. března do 2. května.

Informace o soutěži, podrobné propozice a metodické materiály pro hodnocení jsou uvedené ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama