Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2023 17:10:00

Okradli jste důchodce o tisíc korun! Rvete prachy na Ukrajinu

Okradli jste důchodce o tisíc korun! Rvete prachy na Ukrajinu

Projev na 55. schůzi Poslanecké sněmovny 3. března 2023 k úpravě valorizace důchodů ve stavu legislativní nouze.

 Děkuji za faktickou poznámku. Já si velice vážím paní kolegyně Niny Novákové, často diskutujeme ty postoje. Víte, já si myslím, že pro vás musí být také to těžké obhajovat tenhle nesmysl. Celá řada z vás lidsky to musíte cítit, že prostě obíráte ty důchodce o ty peníze. Víte to, víte. Teď to tady maskujete tím, že se stanoví, doplatí a tak dále. Použili jste tu klamavou reklamu toho Pepka z Vysočiny, který tady běhá po celé Evropě, že je spokojený. Prosím vás, já to vnímám. Já vím, že je to někdy těžký, také jsem byl členem strany, která byla v koalici a nenutili mě hlasovat ptákoviny - promiňte, že se vyjadřuji takto explicitně, prostě je to velmi nepříjemné.

Okradli jste důchodce o tisíc korun! Rvete prachy na Ukrajinu, (nesrozumitelné) jste se za další úvěry, které se Evropská unie... (Koaliční poslanci buší do lavic.) Plácejte si tady, co chcete! Jen si zabouchejte ještě, ještě! (Předsedající: Prosím klid!) Jen bouchejte. Oni vám to ti lidé spočítají. Prostě lžete tady jako když tiskne. A někteří z vás se dokonce za to ani nestydí, a to je prostě smutný. (Potlesk poslanců z hnutí SPD.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama