Mgr. Vítězslav Schrek

  • ODS
  • Vysočina
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2023 9:15:00

Veřejnost ani netuší, jak výjimečné a inspirativní osobnosti v jejich okolí žijí

Veřejnost ani netuší, jak výjimečné a inspirativní osobnosti v jejich okolí žijí

Titul EY Podnikatel roku 2023 Kraje Vysočina získali Simona a Tomáš Vojtěchovi ze společnosti FLEXIPAL

Ocenění EY Podnikatel roku 2022 Kraje Vysočina získali Simona a Tomáš Vojtěchovi ze společnosti FLEXIPAL, a. s., sídlící v Křoví v okrese Žďár nad Sázavou. Společnost FLEXIPAL zajišťuje kompletní a flexibilní servis v paletovém hospodářství v celé střední Evropě prostřednictvím poboček, které provozuje v Polsku, na Slovensku a v Maďarsku. Prestižní cenu předal hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek spolu s Martinou Kneiflovou, vedoucí partnerkou EY v České republice.

Společnost FLEXIPAL, a. s., zaměstnává více jak 150 zaměstnanců a dodává svým obchodním partnerům ročně přes 4 miliony palet, z čehož 60 % připadá na nové palety a 40 % na použité nebo opravené palety. „Cílem společnosti je zajistit kvalitu služeb v celé střední Evropě, k čemuž nám napomáhá naše technické zázemí, propracovaná logistika a optimální rozložení výrobních závodů. Samozřejmostí je individuální přístup ke každému zákazníkovi s cílem poskytnout mu nejvýhodnější řešení. Klienty Flexipal Group jsou velké renomované společnosti i střední a malé firmy,“ uvedl Martin Vojtěch.

„U všech nominovaných regionálních podnikatelů-osobností oceňuji odhodlání, pracovitost, odvahu ke spuštění nových projektů i cit pro výběr skvělých týmů spolupracovníků. Kraj Vysočina dlouhodobě podporuje rozvoj podnikatelů prostřednictvím svého Fondu Vysočiny, spoluvytváří podmínky pro rozvoj, inovace, konkurenceschopnost, ale i pro ochranu životního prostředí nebo zviditelnění společenské odpovědnosti. Veřejnost často netuší, jak výjimečné a inspirativní osobnosti v jejich okolí budují úspěšné společnosti, které dělají čest Vysočině, a to často i za hranicemi této země,“ uvedl hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

O vítězích letošního ročníku prestižní soutěže EY Podnikatel roku 2022 Kraje Vysočina rozhodovala nezávislá porota. Simoně a Tomáši Vojtěchovým gratuloval mezi prvními i Rudolf Penn z Moravských kováren, a. s., který obdobný titul získal v roce 2015, a dále Lubomír Stoklásek, generální ředitel společnosti AGROSTROJ Pelhřimov, a. s., který získal národní cenu EY Podnikatel roku 2017 a reprezentoval východní a střední Evropu na celosvětovém finále v Monte Carlu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama