Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2023 9:45:00

Za poradce a právníky jen loni 145 milionů

Za poradce a právníky jen loni 145 milionů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výdajům vlády

 Každý jeden z nich má barák plný úředníků, nastrkané politické náměstky, kde to jen jde, ale stejně si ministři najímají poradce a právníky za miliony korun! Jenom loni nás to všechny stálo 145 milionů!

A kdyby to aspoň k něčemu bylo! Nejvíc utratil Rakušan. 36 milionů korun! Hrozně by mě zajímalo s čím mu tedy radili, vzhledem k tomu, jak dlouho vnitru trvalo, aby konečně začalo zjišťovat kolik a jací lidé sem z Ukrajiny chodí.

Teď se v Česku opět začíná usazovat ruskojazyčná mafie. Stejně, jak to bylo v devadesátkách. Já jsem už tehdy byl u policie a přesně na těchto případech jsem pracoval. Moc dobře si pamatuji, jak krvavé a surové případy to byly. S tím, kolik zbraní je teď v oběhu, to může být ještě horší.

Jsem zvědav, jestli alespoň jeden z těch poradců za 36 milionů korun řeší i tohle. Nebo se zas Rakušan i celé vnitro budou tvářit, že se nic neděje, až dokuď se nezačne střílet někde na parkovišti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama