Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2023 8:32:12

Řekněme společně vládě Petra Fialy, že nemá naši důvěru a ať odstoupí!

Řekněme společně vládě Petra Fialy, že nemá naši důvěru a ať odstoupí!

Ve středu 29. března 2023 pořádá hnutí SPD v Ostravě demonstraci s názvem „Lidé proti vládě“. Hlavní pódium této demonstrace bude umístěno na Masarykově náměstí v Ostravě a začátek této oficiální demonstrace je plánován na 16:30 hod.

Hnutí SPD není dlouhodobě spokojeno s politikou, jakou od svého zvolení prosazuje současná Fialova vláda, tvořená pětikoalicí (ODS, TOP 09, KDU-ČSL, STAN a Piráti). Fialova vláda byla sestavena účelově tak, aby se na ministerská křesla dostali všichni představitelé pětikoalice, a jejich odbornost a schopnost zodpovědně řídit stát už nikdo neřešil. Premiér Fiala se chtěl hlavně zalíbit úředníkům v Bruselu a vrcholným unijním představitelům, jak naše republika poslušně hájí prioritně zájmy EU. Vláda by si měla rychle uvědomit, že by měla konat vše ku prospěchu našich slušných a pracujících občanů, mladých rodin, dětí, seniorů, zdravotně postižených občanů, neboť na všechny tyto skupiny lidí stále více negativně dopadá nechuť Fialovy vlády něco pro ně trvale dělat. Tato nečinnost vlády vůči našim občanům nás opravňuje k tomu, že požadujeme její demisi.

My v hnutí SPD soucítíme s našimi občany, a proto volíme i tuto demonstraci, neboť chceme, aby už Fialova vláda skončila. Během demonstrace v Ostravě vystoupí předseda hnutí Tomio Okamura, europoslanec za hnutí SPD Ivan David, poslanec Jaroslav Foldyna, a celá řada dalších hostů. Uvedu např. bývalého prezidenta Agrární komory ČR Zdeňka Jandejska, nebo experty na energetiku Ivana Noveského a Vladimíra Štěpána. Všichni v rámci svých vystoupení podají přesvědčivé argumenty o tom, co vedlo k vysoké inflaci, nehorázným cenám potravin a cen energií a jaký podíl na tomto stavu má Fialova vláda. 

Na demonstraci budou moci lidé též podepsat u petičních stánků SPD petici občanů České republiky za demisi vlády Petra Fialy. V samotném textu petice je definováno deset hlavních bodů, které přispívají k tomu, že se z většiny občanů stávají osoby závislé na sociálních dávkách. Takový stav naše hnutí SPD razantně odmítá. My prosazujeme body obsažené v našem programu „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“. Podporujeme přirozené společenské hodnoty, jako je rodina nebo úcta ke starším spoluobčanům. Pro nás jsou občané České republiky na 1. místě! Zaslouží si ty nejlepší podmínky pro svůj život, výchovu dětí, svou práci a důstojné žití ve stáří. Souhlasíte-li, prosím přijďte na naší demonstraci: „Lidé proti vládě.“

Na všechny se těšíme již tuto středu v Ostravě, od 16:30 hod. na Masarykově náměstí. Řekněme společně Fialově vládě, že nemá naši důvěru, a proto požadujeme její demisi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama