Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2023 12:15:00

Názory občanů jsou pro nás v hnutí zásadní

Názory občanů jsou pro nás v hnutí zásadní

Děkuji všem, kteří dorazili na naši jihoměstskou velikonoční akci. Počasí bylo velmi chladné, až mrazivé, navzdory tomu jsme si to užili my i všichni Pražané, kteří za námi přišli.

 Dorazili i velmi vzácní hosté, předseda hnutí ANO Andrej Babiš, Alena Schillerová, Karel Havlíček, Patrik Nacher a řada našich kolegů z různých pražských městských částí.

Velmi živě se diskutovalo o všech možných aktuálních tématech, samozřejmě došlo i na valorizaci důchodů nebo rušení poboček České pošty.

Jsem velmi rád, že za námi přišlo tolik občanů Prahy. Je vidět, že současná neutěšená situace jim není lhostejná. Názory občanů jsou pro nás v hnutí ANO zásadní. Proto se s nimi setkáváme stále, v průběhu celého roku, nejen před volbami, jako jiné politické subjekty. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama