Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2023 16:26:00

16 milionů jde na byty pro seniory

16 milionů jde na byty pro seniory

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k projektům Jihomoravského kraje.

 Jde to. Pomalu, ale jde to. Dobré zprávy ze včerejší rady.

14,8 milionů na boj proti suchu.  Uspělo hned 148 žádostí. Hlavně to ale dává smysl. Když něco zavedete, musíte tomu dát čas, aby to začalo fungovat a projevilo se to v krajině. Máme tu obce, které žádaly o dotaci na studii, ty teď žádají na projekty.  A tam, kde jsme v minulosti podpořili projekty, se začne realizovat!

16 milionů jde na byty pro seniory, hendikepované nebo v nepříznivé sociální situaci. Někde už budou stavět a někde přispějeme na projekty. Ale hlavní je, že lidé budou moct zůstat ve svých obcích, kde mají rodinu a přátele.

A zase dáváme o něco víc hasičům. Každý rok pro dobrovolné hasiče  navyšujeme finance. 18,7 milionů jde na požární techniku, stavby a úpravy hasičských zbrojnic a nejrůznější vybavení, například na ochranné oděvy, přilby a další nutné vybavení a dalších 22 milionů na spolufinancování dotací z Ministerstva vnitra.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama