Mgr. Pavel Dobeš

  • Praha 3
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2012 11:31:15

Komunikace CRV se systémy Policejního prezídia je funkční

Komunikace CRV se systémy Policejního prezídia je funkční

TZ k fungování Centrálního registru vozidel.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Včera v odpoledních hodinách se na mimořádném jednání sešli zástupci Policejního prezídia ČR, Ministerstva vnitra, Ministerstva dopravy, České pošty a také zástupce společnosti ATS Telcom Praha a.s. Závěrem jednání této expertní skupiny bylo, že v noci z 25. na 26.července proběhnou zátěžové testy, které by měly vyloučit opakování výpadků komunikace CRV se systémy Policejního prezídia ČR.

Následně do pozdních nočních hodin pokračovalo další jednání všech zainteresovaných stran a to nejen na úrovni IT odborníků, ale i managementu dotčených subjektů. Cílem tohoto jednání bylo určit přesný postup vlastního testování.

Provedené testy prokázaly schopnost komunikace Centrálního registru vozidel se systémy Policejního prezídia ČR. Testy také potvrdily správnost opatření, která byla v průběhu tohoto týdne realizována všemi dotčenými subjekty.

Zástupci jednotlivých stran samozřejmě zůstávají v kontaktu a nadále monitorují funkčnost systému.

„Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným subjektům za konstruktivní spolupráci a věcný přístup a to zejména všem pracovníkům na Policejním prezídiu ČR. Zároveň se ještě jednou omlouvám za vzniklé komplikace, které znepříjemnily život jak občanům, tak úředníkům na registračních pracovištích“, řekl ministr dopravy Pavel Dobeš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama