Dominik Březný

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2023 21:41:49

Kostlivec ze skříně

Kostlivec ze skříně

Roky jsem jej neřešil, nijak mě neomezoval, nijak mi neubližoval. Byl tam schovaný a nejspíš čekal na správnou chvíli, kdy vyleze a bude mi komplikovat život.

A kde se tam vůbec vzal? Měl jsem aktivistické mládí, kdy jsem myslel, že změním svět. Svět, ve kterém bude sociální spravedlnost, kde pracující rodiče budou více podporovány státem, kde lidé jen nebudou natahovat ruce pro peníze, ale vydělají si jich dostatek za odvedenou práci. Vstoupil jsem do strany, která to tehdy jako jediná hlásala, kandidoval jsem za ně v parlamentních volbách jako lídr v kraji. Že na tom doposud není nic špatného? Asi ne, kdyby se ta strana nejmenovala Dělnická strana…


Hned po volbách v roce v 2017 jsem ze strany odešel, prokoukl jsem, že IQ straníku nedosahuje vysoké hodnoty (hrstka, která ano, odešla rovněž). 


Problém je ten, že když se vygooglí mé jméno, vyskočí hned souvislost s touto pseudostranou. V době, kdy tihle blázni podporují Putina (já jsem jednoznačně za Ukrajinou), v době Covidu, kdy popírali i to, co snad popřít nešlo, v době kdy tihle osli šíří neskutečné dezinformace, mě tohle spojení prostě uráží a cítím se stydně..


Snažím se s tímto spolkem spojit, aby všechna má spojení s nimi smazala z internetu, ale jelikož jejich inteligence není opravdu vysokých hodnot, určitě nechápou, co po nich vlastně žádám.


V této době se chci profesně posunout, byl jsem přijat na VŠ v oboru, který mě naplňuje ( #marketing ) a rád bych už nyní se rozvíjel. Nicméně každý, kdo si mě vygooglí narazí na kámoše kostlivce.


Co dodat? Od roku 2017 nejsem nijak politicky aktivní. Jediná má politická “aktivita” spočívá v mé občanské povinnosti - vhozením volebního lístku do urny. A ne, nevolím DSSS, dokonce i jim podobné SPD.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama