JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2023 12:19:00

Docela by mě zajímalo, pro jakého „kamaráda" se tenhle kšeft zase dělá

Docela by mě zajímalo, pro jakého „kamaráda" se tenhle kšeft zase dělá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k plánované změně v občanských průkazech, kdy rodná čísla nahradí takzvané identifikátory.

 Stát je v obřích problémech se schodkem veřejných financí.

Je to takový průšvih, že vláda sáhne k protiústavnímu snížení valorizace důchodů, na jejímž základě sebere důchodcům 19 miliard a pár týdnů poté vymyslí nic neřešící úsporný balíček, kterým obere i všechny ostatní občany v téhle zemi.

A týden poté přijde s tím, že je třeba nahradit rodná čísla (jedna z mála věcí, která u nás bezproblémově funguje) nějakým novým nesmyslným identifikátorem.

Což nás všechny bude stát 56 miliard.

To prostě nevymyslíš.

P.S.: Docela by mě zajímalo, pro jakého "kamaráda" se tenhle kšeft zase dělá. Ani na minutu totiž nevěřím, že by tenhle nesmysl někdo prosadil jen tak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama