JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2023 20:07:00

Už si opravdu necháme líbit úplně všechno?

Už si opravdu necháme líbit úplně všechno?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k informacím o snaze ministryně Černochové o sesazení šéfa ÚVN Miroslava Zavorala

 Podle našich médií se Jana Černochová snaží zbavit dlouholetého a velmi oblíbeného šéfa Ústřední vojenské nemocnice, pana profesora Miroslava Zavorala! Kdy už konečně všem dojde, že tahle emocionálně nestabilní narcisistní pseudoodbornice na všechno na pozici ministryně obrany prostě nemá a že páchá denně nenávratné škody?

Pan profesor Zavoral toho udělal pro naši zemi, a zejména pro tisíce svých pacientů neskutečně moc a to, aby ho tahle nekompetentní figurka, která mu inteligencí i charakterem nesahá ani po malíček na levé noze, vystrnadila z jeho místa, považuji za naprosto nehorázné!

To už si opravdu necháme líbit úplně všechno? Necháme tady tuhle lůzu kariérně ničit elitu tohoto národa? Kde je ta hrana, kdy už konečně řekneme dost? Co kdybychom si nechali profesora Zavorala a raději se zbavili Jany Černochové?

Pro Českou republiku by to byla hned dvojnásobná výhra. Tím jsem si zcela jist!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama