Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2023 19:05:00

Sociální demokracie nabízí alternativu k asociální vládní koalici

Sociální demokracie nabízí alternativu k asociální vládní koalici

Oznámení kandidatury na předsedu ČSSD na svém veřejném facebookovém profilu

 Vážení přátelé,

řada z vás jistě ví, že se o víkendu uskuteční sjezd naší strany. Jelikož je to sjezd volební, v posledních dnech se na mě novináři často obraceli s otázkou, zda budou znovu kandidovat do jejího vedení.

Nebylo to pro mě vůbec jednoduché. Ten poslední rok a půl představoval obrovskou výzvu. Být předsedou sociální demokracie mě stálo velké množství energie a také času, což nejvíc odnesla moje rodina. Právě kvuli ní nebylo moje rozhodování jednoduché.

Po zralé úvaze jsem se rozhodl, že do toho znovu půjdu. Budu se znovu ucházet o pozici předsedy sociální demokracie.

Všichni vidíme, v jakém stavu se Česká republika nachází. Na jedné straně konzervativní pravicová vláda, která pro svoji ideovou zaslepenost nevidí život lidí mimo malostranské paláce, na straně druhé populistická opozice, jejímž jediným programem je křičet a ukazovat na ty druhé, že něco dělají špatně. Proto je tu sociální demokracie, která nabízí alternativu jak k asociální vládní koalici, tak k populistické opozici a nabízí konkrétní návrhy řešení problémů našich občanů.

Přesně za takovou sociální demokracií stojím já a přesně takovou bude, pokud budu jako její předseda pokračovat.

Sociální demokracie stojí na vaší straně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama