Ing. Helena Sasová

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2023 23:57:51

Ženy hrubé a nevhodné chování mužů běžně tolerují

Ženy hrubé a nevhodné chování mužů běžně tolerují

Přetvářka se pozná a pravá tvář muže se zjistí velmi snadno. To ale musí žena chtít.

Vždy když se řeší problémy samoživitelek a nespokojených žen sužovaných muži, argumentuji tím, že jsou ty ženy zodpovědné za to, za koho se provdají a s kým si pořídí dítě/děti. Neziskovky a levicová média ale kontrují tím, že žena přeci nemůže vědět, že se muž změní, že na ní bude ošklivý, když před svatbou byl hodný apod.
Ne, ne. Muži se nemění a hulvát je hulvát a hulvátem zůstane, i když se může chvilku před svatbou přetvařovat. Jenže přetvářka se pozná a pravá tvář muže se zjistí velmi snadno. To ale musí žena chtít. A musí si jeho hulvátství připustit.
Je, bohužel, mnoho žen, které hrubé chování mužů běžně tolerují s tím, že "ke mě se tak nechová" nebo v bláhovém opojení, že to bylo výjimečné, že takový není atd. Výmluvy a ospravedlňování nebere konce.





Opravdu je některá žena ochotná věřit tomu, že toto bude milující muž, který si váží své ženy a jeho cílem je udělat ji a svou rodinu šťastnou?
Opravdu je některá žena ochotná věřit tomu, že rodina, z níž takový muž vzešel, je tou, ke které by chtěla patřit a vychovávat v ní své děti?
Opravdu je některá žena ochotná věřit tomu, že jednou nebude tou krávou ona?

Setkávám se s nevhodným chováním mužů k ženám stále, v obchodě, na kulturních a sportovních akcích, v dopravních prostředcích atd., a vždy je ženami, kterých se to týká, bez problémů tolerováno. Ženy mlčí a chovají se tak, jako by se nic nestalo. Těžko se potom můžou dožadovat nějaké satisfakce od neziskovek nebo úřadů, když se takový muž chová nevhodně i v ložnici. Ano, narážím na to stále feministkami omílané "znásilnění manželem", které je u nás údajně podceňovaným mužským prohřeškem.

Ne, ne. To, co je u nás hodně podceňované, je hulvátské chování mužů vůči ženám, samotnými ženami.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama