JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2023 14:07:00

Mohu Zděšenou Mirku uklidnit

Mohu Zděšenou Mirku uklidnit

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na tweet senátorky Miroslavy Němcové

 Miroslava Němcová zveřejnila tweet, podle něhož jsem prý někde zalezlý ve sklepě a čekám na mraky, protože je na obloze modré nebe a žluté slunce.

Mohu Zděšenou Mirku uklidnit. Jsem v terénu a dál tvrdě pracuju na tom, aby do sklepa musela s hanbou odkráčet celá ta pětikoaliční sebranka lumpů a lhářů. Nebo možná spíš do kanálů. Protože přesně tam by měli chodit za to, co provedli a provádějí naší zemi.

P.S. Na nebi mi modrá a žlutá barva nevadí vůbec. Na Pražském hradě a na Národním muzeu ano. Tam totiž patří pouze vlajky české, nikoliv ukrajinské. A když jsme u toho, tak ani ty modré se žlutými hvězdami bruselského AbsEUrdistánu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama