PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2023 22:46:48

Konkrétní kroky, jak zachránit náš stát.

Konkrétní kroky, jak zachránit náš stát.

Provést důsledné audity agend, počtu pracovníků a zákonů, a zbytečné zrušit. Výrazně decentralizovat pravomoci z centra do krajů, měst a obcí, a k tomu přesunout prostředky z centrálního rozpočtu.


Přijmout a důsledně plnit tyto ústavní zákony:

1) Zákon o všeobecném referendu k významným záležitostem

2) Zákon o nezcizitelnosti naší půdy, a zákaz jejího prodeje zahraničním vlastníkům

3) Zákon o nezcizitelném právu platit hotovostí, a zachování naší koruny.

4) Zákon o vlastnictví vody, elektřiny včetně rozvodných sítí, plynu, nafty a jejich hmotných zásob. Tyto strategické komodity musí patřit a převést do rukou státu, včetně jejich distribuce. Na burzu do Lipska posílat pouze přebytek elektřiny, kterou vyrábíme.

5) Zákon o zákazu o účasti v cizích válkách, o obraně státu a připravenosti občanů bránit svoji zem proti agresorům. K tomu využít zkušeností a vzoru Švýcarska. Chránit naše hranice před nelegální migrací, a o tom koho přijmeme, si budeme rozhodovat sami. Zároveň k tomu připravit podmínky pro výcvik občanů i případnou mobilizaci.

6) Zákon o obchodních vztazích na principu rovnosti a vzájemné výhodnosti s každou zemí ze všech světových stran, bez politizace obchodu a s ohledem na bezpečnost naší země.

7) Zákon o zákazu umisťování armád a jejich základen z jiných zemí na našem území.

8) Zákon o nadřazenosti naší Ústavy a našich zákonů nad zahraničními, také všem mezinárodním aktům včetně ustanovení, že pro všechny občany i z jiných zemí, platí na našem území náš právní řad.

9) Zákon o hmotné odpovědnosti politiků za nenaplnění povinností v souladu s předvolebními sliby a volebním programem. Spolu s tím zákaz tvořit předvolební koalice stran a hnutí. Při ustavení vlády a dalších útvarů se opírat o odborníky a lidi s výsledky a o ty kteří prokázali, že mají rádi svojí zem a pracují pro suverénní stát.

10) Provést v centru důsledný audit agend a našich zákonů, zbytečné zrušit. Podstatně snížit administrativu a počty pracovníků v ministerstvech. Výrazně decentralizovat pravomoci do krajů, měst a obcí kde nejvíce znají priority toho, co občané potřebují, a k tomu přesunout prostředky z centrálního rozpočtu. Důsledně řešit disparity regionů.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama