JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2023 17:17:00

Červená mikina a khaki tričko. Mají víc společného, než se může zdát

Červená mikina a khaki tričko. Mají víc společného, než se může zdát

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě ukrajinského prezidenta Zelenského v Praze

 Červená mikina a khaki tričko. Hamáček a Zelenskyj. Mají společného víc, než to na první pohled může vypadat. Dvě loutky. Dva čistě marketingové produkty stvořené jejich poradci, které měly symbolizovat mimořádné nasazení jejich nositelů 24 hodin denně.

U lidí má tato stylizace vyvolávat dojem, že kvůli tomuto stoprocentnímu vytížení ani nemají čas se převléknout do obleku. Hrdinové, kteří pracují pro svou vlast dnem i nocí. Nevěřil jsem to ani jednomu. Oba jsou falešní jak pětník.

Jako pragmatika by mě spíš zajímalo, kolik stál včerejší výlet toho khaki pozéra na otočku do Prahy. A co za to naše země bude mít. Počítám, že kromě PR pro Pavla a Fialu z toho nebude absolutně nic. Respektive si možná ještě připlatíme, protože ti naši patolízalové mu stoprocentně slíbili nějaké peníze či zbraně navíc.

Ale na to, že tahle vláda na naše lidi naprosto kašle, už jsme si přece dávno zvykli, ne? Teď už jen záleží na tom, jestli si to necháme líbit, anebo s tím něco konečně uděláme. Je to jen na nás. Na každém jednom z nás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama