doc. Ing. Karel Havlíček, Ph.D., MBA

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2023 17:17:00

Klepání na kámen, nebo stříhání pásky?

Klepání na kámen, nebo stříhání pásky?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ukazatelům investiční aktivity vlády

 Nejdůležitější ukazatel investiční aktivity vlády je počet zahájených staveb. Za naši vlády jsme v letech 2018-21 rozjeli výstavbu 178 km nových dálnic (v letech tradičních stran 2011-14 to bylo 800 metrů!) a 84 km silnic 1. třídy. Díky rekordní investiční aktivitě v dopravě v posledních letech jsme mohli zahájit provoz i na obchvatu v Karviné.

Pak přejezd do Brna, do Zetoru. Nostalgie, inovace, tradice, značka, zaměstnavatel, investor, exportér, Visací zámek, a hlavně srdeční záležitost. Výborná diskuse s vedením podniku.

A na závěr ještě rychlý přesun do Jihlavy do Dělnického domu, kde jsem se potkal s místními. Moc mě potěšilo, že jste dorazili i z Humpolce, Velkého Meziříčí, Nového Města na Moravě, Žďáru nebo Počátek.

Je nějaká cesta, jak se této zmateně vládní party zbavit? Asi nejčastější otázka, kterou jsem dnes dostal.... Díky moc za velkou podporu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama