JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2023 6:23:00

A zase jsme skoro best in!

A zase jsme skoro best in!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rekordnímu růstu zadlužení

 Tentokrát v kategorii růstu zadlužení vůči státnímu rozpočtu. První místo nám sice těsně sebralo Lucembursko, ale v rámci celé EU máme stříbrnou medaili.

Takže abychom to shrnuli - rekordně se zadlužujeme, dosáhli jsme nejvyššího poklesu reálné mzdy (u nás poklesly o 8,3 procenta, tedy dvakrát víc než ve druhém nejhorším státě v EU), máme nejdražší energie při přepočtu na paritu kupní síly, nejvyšší ceny potravin široko daleko a do toho zvyšujeme lidem daně a poplatky a snižujeme valorizaci důchodů. Suma sumárum jsme s přehledem nejhorší ekonomikou v Evropě a životní úroveň rapidně klesá.

Petr Fiala nám řekne, že čísla nesedí a že za všechno může Putin s Babišem.

Lidé ale každý den cítí, že se jim žije stále hůř. Už 55 procent z nich má problém vůbec vyjít s výplatou. Ale hlavně, že si jdeme kupovat stíhačky za 122 miliard, řešíme manželství pro všechny a otevřeli jsme přímou leteckou linku na Tchaj-wan. Tohle není vláda. To je parodie na vládu. Je třeba její tragické působení co nejdříve ukončit.

Pane profesore, už je čas!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama