Mgr. František Talíř

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • 1. vicehejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2023 20:22:00

Přihlásil jsem se armádě k dobrovolnému předurčení. Pojďte do toho také

Přihlásil jsem se armádě k dobrovolnému předurčení. Pojďte do toho také

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dobrovolnému předurčení.

 Přihlásil jsem se Armádě České republiky k dobrovolnému předurčení. Pojďte do toho také!

Od dnešního dne je možné hlásit k tzv. dobrovolnému předurčení. Tak jsem vyrazil na Krajské vojenské velitelství a nechal se zapsat, prý jako první v našem kraji. O co jde?

Pokud by se významně zhoršila bezpečnostní situace českého státu, bude možné lidi zapsané na tomto seznamu přednostně povolat k výcviku a případnému nasazení.

A proč jsem se rozhodl nechat se zapsat?

Při cestě do Chersonu naši bezpečnost zajišťovali ukrajinští vojáci, kteří hned po skončení tohoto úkolu pokračovali na frontu k Avdijivce. Stejně staří jako já, připraveni zemřít za své rodiny. Žádní dobrodruzi, ale skuteční vlastenci bránící svoji zemi. Přihlásit se do dobrovolného předurčení mi po této zkušenosti přijde jako to nejmenší, co pro svoji zemi mohu udělat naopak já.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama