Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2023 22:19:00

Fialova vláda nás chce umlčet za každou cenu

Fialova vláda nás chce umlčet za každou cenu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládě Petra Fialy.

 Nedělní zamyšlení Aneb současná FIALOVA VLÁDA nás chce umlčet za každou cenu…

Zdánlivě “odproštěna” od všech nechutných skutků a činů současné vlastizrádné vlády, která by nás velmi ráda viděla "na pranýři", nebo raději vůbec, vám slibuji, že tento boj o naši zemi a budoucnost našich dětí NIKDY nevzdám.

Můžete mě urážet, špinit, lhát o mě (protože na mě zoufale vůbec nic nemáte), dělat cokoli, ubližovat mé rodině, vyhrožovat mým synům…

Nikdy nepřestanu říkat pravdu!

Ptáte se PROČ? Je to naprosto jednoduché a prosté, ale to VY, vládní politici, nemůžete chápat. Miluju svou rodinu, své blízké, svou obec, můj kraj, naši vlast. A nedovolím, abyste vše, co nám naši předkové zachovali, vydřeli a odkázali v potu vlastní krve, zničili kvůli "pár špinavým zlaťákům" pro vaše zatracené blaho…

Vychovala jsem dva úžasné syny, chlapy, kteří milují (stejně jako já) tuto zem, svůj domov. A nechci, aby stejně jako mnoho jejich vrstevníků, odešli ze své vlasti jen proto, že VY, VLÁDO České republiky, prodáváte nás všechny do vazalství jiným!

Žiju tak, abych si jednou nemusela vyčítat, že jsem něco zapomněla nebo nestihla udělat, když jsem měla, nebo že jsem mlčela, když jsem měla mluvit.

Česká republika je a musí být VŽDY na 1. místě každé vlády. Proto VY, Fialova vládo, si nezasloužíte už NIKDY vládnout. Vy se naopak musíte a věřím, že budete zodpovídat všem občanům za vše, co jste za ty roky vládnutí předvedli.

Zničili a popřeli jste vše, co je našemu národu drahé! A to se nezapomíná…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama