Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2023 16:21:00

Piráti jsou papaláši nejhrubšího zrna

Piráti jsou papaláši nejhrubšího zrna

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze pirátského exposlance Lukáše Koláříka

 Od začátku jsem kritizoval, jak si tahle vláda všude nastrkala svoje politické náměstky. Stojí to neskutečné peníze a jsou to jasné trafiky pro neúspěšné straníky. Kauza Piráta Koláříka ještě víc dokazuje, že tyhle lidi nemají z veřejných peněz dostat ani korunu!

Předpokládám, že jste to už četli, ale pokud ne, tak vám to shrnu. Politický náměstek Pirát Kolářík se na akci hasičů a Ministerstva vnitra zlije jako dobytek. Pak si prý pozve do pokoje, kde spí jeho manželka, svoji milenku, která je zároveň jeho asistentka. V momentě, kdy se snaží o intimní kontakt s milenkou, vejde do pokoje manželka a jeho řešení je oběma ženám navrhnout sex ve trojici.

To se zjevně nepotkalo s úspěchem, protože situace eskaluje do facek, úderů do tváře, kopanců a ohrožování nožem. Tohle všechno se uděje v hotelu Ministerstva vnitra! A předpokládám, že za státní peníze! Kromě toho, že je to naprosto šílené, se zcela ukazuje, že z Pirátů se stali papaláši nejhrubšího zrna!

Bartoš si lítá do Japonska na nesmyslné výlety, nechává se u toho fotit za statisíce, tenhle se zlije jak dobytek na akci ministerstva, na pražském magistrátu si náměstkyně najme svého partnera jako asistenta. A mezitím všichni Piráti vesele pokračují v koalici s Donem Pablem, který ničí soudnictví v České republice.

Podvedli vás!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama