Ing. Tomáš Goláň

  • BPP
  • Zlín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2023 20:07:00

Představuji diskuzní platformu Váš parlament

Představuji diskuzní platformu Váš parlament

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o spuštění nové diskusní platformy

 Je tomu už více než rok a půl, co mi byl představen perfektní nápad na novou diskuzní platformu, která by lidem přiblížila aktuálně projednávanou legislativu v parlamentu České republiky a kde by občané mohli o projednávaných zákonech (ale i o jiných palčivých problémech) seriózně diskutovat a také vyjádřit svůj názor, zda se zákonem souhlasí či nikoliv.

Nápad se mi moc líbil, protože celý projekt je založen na tom, že na této platformě mohou diskutovat pouze reální lidé, jejichž totožnost je ověřena přes bankovní identitu nebo přes Czech POINT, takže když jsem byl požádán, zda bych byl ochotný převzít nad projektem osobní záštitu, neváhal jsem. Zároveň jsem k uskutečnění a dokončení celého projektu přispěl i finančně.

A nyní, po roce intenzivních příprav je projekt konečně spuštěn! S radostí vám proto představuji diskuzní platformu Váš parlament. Místo, kde můžete vést kultivovanou debatu bez anonymních profilů a trollů, jichž jsou dnes sociální sítě plné.

Zaregistrujte se na webu ZDE. Jediná podmínka je být občan ČR nebo cizí státní příslušník starší 15 let včetně. A samozřejmě sledujte projekt na všech sociálních sítích.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama