Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2023 6:21:00

Nerudová nesahá Kateřině Konečné ani po kotníky

Nerudová nesahá Kateřině Konečné ani po kotníky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům neúspěšné kandidátky na post prezidenta Danuše Nerudové k předsedkyni KSČM Kateřině Konečné.

Možná by bylo lepší, kdyby nereagovala. Je možné, že paní Nerudová je z univerzity zvyklá mít věci tak nějak "jednodušeji", ale když se snaží za každou cenu dostat do politiky, měla by být víc pokorná a empatická.

Ale protože není, vybrala si asi pro kandidaturu do EP tak pochybnou stranu, jako je STAN, i s jejími aférami a kmotry.

Opravdu chceme mít v politice lidi, kteří bez taháku nejsou schopni říci ani slovo? Takové, kteří se nechají zvolit kamkoliv, protože se musí odvděčit sponzorům minulé kampaně?

Tady ta paní nesahá Kateřině Konečné ani po kotníky! Své jediné volby, na rozdíl od naší europoslankyně, prohrála na celé čáře. Tak trochu pokory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama