PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2023 21:38:36

Braňme se proti ukrajinizaci české justice!

Braňme se proti ukrajinizaci české justice!

Projev, který zazněl na protestním shromáždění před Úřadem vlády ČR. Akci zorganizovala iniciativa Holešovská výzva dne 29. 8. 2023

Ráda bych shrnula několik faktů:

1)           

Podle posledního průzkumu koaliční vládě rozhodně důvěřují jen 2 % našich obyvatel. A i to je – jako obvykle – určitě nadsazené!

2)           

73 % občanů vládě nedůvěřuje. A i toto číslo jistě - jako obvykle – podhodnocené.

3)           

Premiérovi ČR Petru Fialovi nedůvěřuje 78% lidí. I toto číslo je jistě podhodnocené. V reálu to bude více. Tzv. český premiér, který je z Moravy a podporuje pouze německé, americké a ukrajinské zájmy, je na tom i přes toto podhodnocené číslo nejhůře v celé Evropě. Na celém světě je na tom s podporou vlastních obyvatel hůř jen jihokorejský prezident. Ale kdyby byl průzkum skutečně pravdivý, tak by byl Petr Fiala jistě na prvním místě na světě a měl titul nejnedůvěryhodnějšího politika.

4)           

8 z 10 obyvatel ČR je toho názoru, že naše země se ubírá špatným směrem. A to znamená, že naprostá většina obyvatel České republiky je NESPOKOJENA s vládou. Ale moravsko - ukrajinský proamerický premiér ČR tristní situaci své vlády hodnotí těmito slovy: „Nervozita v naší zemi je důsledkem ruské agrese.“ To lhaní si do vlastní kapsy je prostě omračující!


Vidíme na vlastní oči, jak vláda, ministerstvo vnitra i ministerstvo spravedlnosti ovlivňují i českou justici v tom smyslu, aby nebyla nestranná! Jestliže totiž vládní politici veřejně a hrdě vykřikují banderovský pozdrav „Sláva Ukrajině!“, tak dávají justici jasný signál, koho je nutné v naší zemi brát jako padoucha a koho jako hrdinu.

Pár slov k objasnění banderovského pozdravu „Sláva Ukrajině!“. Stěpan Bandera byl válečný zločinec a kolaborant s Třetí říší. Před krutostí banderovců bledly i německé jednotky SS. A naši vládní politici jeho pozdrav tak rádi veřejně vyslovují. Co nám tím asi chtějí sdělit?!!!!

https://www.reflex.cz/clanek/causy/73296/pred-krutosti-banderovcu-bledly-i-nemecke-jednotky-ss-presto-je-dnes-stepan-bandera-oslavovan-jako-hrdina-ukrajiny.html

Například chorvatský prezident Zoran Milanović, který má velkou podporu vlastních obyvatel – na rozdíl od proamerického moravského tzv. českého premiéra -  prohlásil, že ukrajinský pozdrav "Sláva Ukrajině" se nijak neliší od "nacistického" sloganu "Pro vlast připraveni", který za druhé světové války používalo chorvatské revoluční hnutí Ustašovci. Ti po vzoru příznivců Adolfa Hitlera, kteří zase používali slogan "Sláva vítězství" (Sieg Heil). Ti všichni tento nacistický pozdrav doprovázeli zdviženou pravicí. 

Před ukrajinským extrémním nacismem varoval například i EP  již 13. 12. 2012 (2012/2889/RSP). Tohle všechno však naše vláda, parlament i média  náhle nechávají bez povšimnutí. V kriminalistice se tomu říká "souhlas" či "napomáhání" trestnému činu.

Nikde v okolních zemích nejsou na státních budovách vyvěšeny ukrajinské vlajky tak, jako v naší zemi.  Vyvěšení cizí státní vlajky vždy označuje dobyté a ovládnuté území.  Zákon vždy hovoří o tom, že vyvěšujeme státní vlajku buď samostatně, či spolu s jinými vlajkami a to za určitých pravidel. O vyvěšování samostatné vlajky jiného státu se tam nehovoří, neboť takovou hloupost a podlost zákonodárce vůbec nepředpokládal.

Ale na mnoha místech – jako je třeba Národní muzeum nebo národní památka Rudolfinum atd… visí jen ukrajinské vlajky. Oni to ale podle a  zrádně nazývají banery!!!! Na dobytém území jsou vždy vyvěšeny vlajky dobyvatele! Vyvěšení pouze cizí státní vlajky se de facto považuje za označení exteritoriality (tedy mimo teritorium, mimo naše území).  Na západě od našich hranic zůstaly alespoň nějaké zbytky svobody – na rozdíl od naší země, která hodlá kriminalizovat pravdu a prosazuje jen lež.

A proto podporuji výzvu pana Jaroslava Popelky:

"Výzva policii české republiky. Zákon, ať už si o něm myslíme cokoliv je potřeba dodržovat. V naší zemi je propagace a podpora fašismu trestným činem. Jedná se o paragraf 403 trestního zákona a trestní sazba 1 až 3 roky. V případě, že se jedná o organizovanou skupinu je to 3 až 10 let. Vyvěšení vlajky země ve které prokazatelně vládne režim hlásící se k odkazu Stepana Bandery a používající symboly třetí říše naplňuje skutkovou podstatu tohoto trestného činu. Zákony jsou povinni dodržovat i členové vlády a především oni. Žádáme Policii české republiky aby odstranila vlajku Ukrajiny umístěnou před úřadem vlády i na dalších veřejných místech. A aby zajistila viníky a předala je orgánům činným v trestním řízení.“

 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama