Mgr. Pavel Dobeš

  • Praha 3
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2012 9:25:00

Výběrové řízení na pozici ředitele ŘVC nemá vítěze a bylo zrušeno

Výběrové řízení na pozici ředitele ŘVC nemá vítěze a bylo zrušeno

Čtyři přihlášení kandidáti a pouze jeden z žadatelů, který splnil všechny stanovené podmínky, taková je bilance výběrového řízení na pozici ředitele Ředitelství vodních cest České republiky (ŘVC).

Vzhledem k tomu, že tři z přihlášených kandidátů (vč. dosavadního pověřeného ředitele) nesplnili požadavek na bezpečnostní prověrku od NBÚ na stupeň utajení „důvěrné“, výsledná situace neposkytuje záruku výběru optimálního kandidáta. Proto se ministerstvo dopravy rozhodlo výběrové řízení zrušit.
 
Podle Metodiky výběru zaměstnanců implementujících fondy EU ovšem nelze jmenování ředitele ŘVC provést bez adekvátního výběrového řízení. Z toho důvodu MD hodlá v závěru tohoto roku vypsat nové výběrové řízení. Do té doby zůstane ve funkci stávající pověřený ředitel Jan Skalický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama