Ing. Zdeněk Kovářík

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • krajský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2023 10:21:00

Praha získala finance na kotlíkové dotace

Praha získala finance na kotlíkové dotace

Ministerstvo životního prostředí poskytlo hlavnímu městu Praze finanční prostředky na modernizaci topných zařízení. V rámci programu Kotlíkových dotací IV. Praha obdrží přes 7,63 milionu korun.

 Hlavní město získalo částku 7 638 289 korun na modernizaci topných zařízení. Tato částka byla poskytnuta ve formě investičních a neinvestičních transferů ze státního rozpočtu od Ministerstva životního prostředí v rámci financování projektu z Operačního programu Životní prostředí 2021-2027, konkrétně v rámci Kotlíkových dotací IV.

„Jsem moc rád, že jsme získali prostředky z Ministerstva životního prostředí, díky kterým mohou Pražané snižovat emise z nemobilních zdrojů. Moderní způsob vytápění sníží smogovou zátěž v Praze a konkrétně tak zlepší životní prostředí ve městě,“ dodal Zdeněk Kovářík, radní hlavního města Prahy, v jehož gesci je oblast financí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama