Bc. Markéta Gregorová

Pro kontakt použijte marketa.gregorova@europarl.europa.eu.
  • Piráti
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2023 8:19:00

Ocenila bych, kdyby projevila Ursula von der Leyen více sebereflexe

Ocenila bych, kdyby projevila Ursula von der Leyen více sebereflexe

Reakce europoslankyně Markéty Gregorové na včerejší projev předsedkyně Evropské komise

 Projev předsedkyně Evropské komise mě dost zklamal. Předsedkyně Komise von der Leyen zmínila již schválený zákon o čipech, díky kterému se měla stát Evropa nezávislá. Bohužel v praxi nefunguje.

Ocenila bych, kdyby projevila Ursula von der Leyen více sebereflexe a navrhla konkrétní řešení, jak naložit s implementací zákona tak, aby fungoval. Jasná řešení v projevu chyběla také na poli boje s dezinformačními snahami Ruska a dalších aktérů.

Už loni paní předsedkyně slíbila navržení balíčku na ochranu demokracie, který měl posílit demokratickou odolnost zevnitř. To se dosud nestalo. Přitom nás čekají za pár měsíců volby a už teď Evropská unie čelí mnoha útokům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama