Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2023 10:14:00

Už mu vyhrožují, už ho dehonestují, už se mstí

Už mu vyhrožují, už ho dehonestují, už se mstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k projevu předsedy Českého svazu letectví Václava Vaška a reakcí na něj.

 REAKCE POTREFENÝCH HUS

V čele s fanatickou totalitní ministryní války Černochovou a Karlem Řehkou, toho času – bohužel – náčelníkem generálního štábu, na veskrze pravdivý, a v dnešní časech proto odvážný projev předsedy Českého svazu letectví plk. v. v. Václava Vaška na sebe nenechala dlouho čekat…

Už mu vyhrožují, už ho dehonestují, už se mstí. Vlastně nic nového pod sluncem. Stejně tak to dělali za minulého režimu BOLŠEVICI!
Vstupujeme tak do další fáze opětovného pádu naší země do TOTALITY.

Historickou potměšilostí ovšem je, že se tak děje pod taktovkou absolutně zdegenerované ODS, tedy té samé strany, jež si před dvaatřiceti lety vepsala do svých stanov jako jeden ze svých základních programových pilířů boj za svobodu. Dnes se to jeví jako špatný vtip.

ZDE je odkaz na velmi otevřený a upřímný projev plk. v. v. Václava Vaška, který jsem sdílela včera a měl obrovský a pozitivní ohlas mezi Vámi, čtenáři a příznivci Trikolory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama