PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2023 17:08:02

S trochou nadsázky, která by se mohla překrucováním historie stát skutečností

S trochou nadsázky, která by se mohla překrucováním historie stát skutečností

Zůstaneme věrni EU, která buduje novou EU říši s masou jednotného evropského lidu bez národních států a bez hranic, s jedinou armádou, s měnou pouze EURO a to pouze digitální, s jediným a tím správným názorem, a s jedinou evropskou vládou v Bruselu.

S trochou nadsázky, která by se mohla současným překrucováním historie stát skutečností.

Pětikoaličníci a jejich věrní už neví jak se zachránit, tak překrucují historii. Jenom je otázka času, kdy EU pod vedením Německa které tam má rozhodující vliv vyhlásí, že Rusko napadlo Německo, a na Reichstagu vyvěsilo vlajku SSSR. Taky to, že Wehrmacht pod vedením Hitlera se napadení Německa Rudou armádou hrdě bránil, a Hitler si vzal příklad z jiných hrdinů kteří si na protest proti agresi a agresorům v historii vzali život, a ve svém bunkru v Berlíně odkud statečně řídil svojí armádu proti agresi Ruska, si vzal život spolu se svou družkou Evou Braunovou. Ještě ale není zcela prokázáno, že prášky na nervy, erekci a proti tlaku, které si pravidelně oba brali, jim nevyměnil a nepodstrčil za ty vražedné pilulky Putin. Proto se zřejmě na jeho počest u nás na pokyn stále rostoucího Hřiba, Koláře a dalších rusofobů bourají pomníky velitelů RA včetně Koněva, a památníky vojáků Rudé armády. Přejmenovávají náměstí a ulice které svými názvy připomínají naše osvoboditele od hitlerovského Německa pod heslem Ruskem se osvobodit od neonacismu už nedáme.
Taky zůstaneme věrni EU, která buduje novou EU říši s masou jednotného evropského lidu bez národních států a bez hranic, s jednotnou a jedinou armádou, s měnou pouze EURO a to ještě digitální, s jednotným a tím správným názorem a s jedinou a tou správnou evropskou vládou v Bruselu. Nebo se bude stěhovat do Berlína? Taky s volným přístupem migrantů, kteří nás obohatí i svojí kulturou. Proto naše vláda pod vedením statečné EU vyhlásila bojkot na Rusko, a to podle husitské tradice Proti všem a s principem kolektivní viny, ale tentokrát proti východu, především proti Rusku. Ale největšího světového agresora USA, které napadají státy proto, že je neposlouchají, mají suroviny a jsou pro USA strategicky významné si berou za příklad, a povinně je nám přidělen jako náš největší přítel, od kterého musíme nakupovat a utratí 2% HDP na zbraně k využití do misí, na které s nimi naše armáda jezdí válčit za zájmy USA pod krycím názvem NATO. To velkoryse EU i naše vláda přehlíží s tvrzením, že to je jenom humanitární bombardování, vraždění a ničení států. Vláda nedovolí u nás  přítomnost sportovců z Ruska na žádných sportovních soutěžích, a nepustí je sem. Stejně tak i hudebníky zpěváky a další Ruské umělce. Všichni to jsou ruští špioni a agresoři. A zejména zcela a navždy vyloučené z účasti na soutěže už nikdy nepustíme ruské biatlonisty, kteří si k nám drze vozí i zbraně. Taky odmítáme ideologickou, ale kvalitní a levnou naftu a plyn z Ruska, kvalitní a spolehlivě dodávané palivové tyče do našich jaderných elektráren postavené společně s tehdejším SSSR, a s ruskou technologií. To vše by tak mohlo ideologicky ohrozit naše občany, a pětikoaliční demokracii, plně podporovanou hradním Pavlem. A to bez ohledu na to že není stejně kvalitní a za stejnou cenu jako z Ruska, není za to žádná náhrada, a způsobuje to inflaci, krachy našich firem, v zemědělství zejména malých farmářů a dále i živnostníků, cestovního ruchu, lázeňství a dalších služeb.
MŠMT už asi většinu podle politiky této vlády připravuje zařadit do školních osnov. Propustit aprobované učitele, a na jejich místa přijmout pětikoalici věrné aktivisty z neziskovek nebo z krachujících Jandových Evropských hodnot. Ty financoval Soros, ale předal to už svému synovi, a on rozhodl, že tyto politické aktivity už podporovat v Evropě nebude. V těch školách, ve kterých budou převažovat žáci z Ukrajiny, budou učitelé zřejmě nahrazení aktivisty z Ukrajiny. To už velvyslanec Ukrajiny u nás, který diktuje vládě co je pro Ukrajinu potřebné, a vláda to plní, taky zařídí. Ti všichni potom společně a nerozdílně dokončí přestavbu školství započatou brněnským Bekem ustaveným vládou za ministra. Nebo to není Bek, ale útočník na kvalitu našeho školství z jiného, a taky dobrého oddílu? Když máme na Hradě Pavla zvoleného podobně jako máme ve vládě pětikoalici a vzal si sebou i svoje věrné, a stejně jako ministři a Fiala si taky vyměňují nábytek, vybavení a koberce po vládě předchozí, tak už je možné všechno. To vše včetně stovek jejich poradců nás stojí zbytečně vyhozené miliardy, tak je od nich už možné všechno. Neměli bychom si to však nechat líbit, tvrdě jednat o naší suverenitě, nebo když to nepůjde, tak náš stát nenechat zničit zcela, a s touto likvidátorskou partou národních států se co nejrychleji rozloučit.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama